I. t. s. e. l. i. v. o. u. p. a. r. m. ä. n. j. d. B. g. D. O. k. P. 2. 0. 1. 3. -. h. ). E. y. V. ,. T. 5. /. 4. L. S. A. ö. Ä. K. (. M. J. R. 7. °. C. H. …. Y. b. ". e l. t l. r k. d l. D "
P. i. p. a. r. e. d. n. k. o. s. t. l. u. ä. y. m. v. -. K. g. h. ,. N. R. c. j. V. ö. S. J. M. (. ). L. Y. T. 1. A. 0. 5. 2. E. U. C. O. 3. /. f. I. 4. ä l. d l. t l
Tein eilen piparkakkutaikinan jääkaappiin tekeytymään. Tänään sitten leivoin taikinan piparkakuiksi. Piparkakut menevät pihakirppistapahtumaan myyntiin
Jaoin taikinan kahtia ja tein sekä suklaa, että sitruunapipareita, kuten alkuperäisessä ohjeessakin. Pursotetaan pienehköjä pipareita, paistetaan 200 asteessa 6-8 minuuttia
M. e. i. l. ä. o. n. y. t. v. u. s. a. j. k. p. r. d. O. g. h. (. -. m. ). T. &. H. ,. J. ö. 7. 5. 3. 2. c. 1. /. K. S. A. L. P. f. °. C. Ä. t l. r k. c m. m u. d l
joskus olen vatkannut seoksen kylmäksi (kun on ollut "kiire")sekoita jauhot ja sooda huolellisestisekoita kaikki ainekset keskenään anna taikinan olla vähintään yön yli(voipi olla pakkasessa vaikka 3 kk jos ei kukaan löydä taikinaa ja syö)kauli taikina ohueksi ja ota muotilla pipareitapaista 225 °C 5-8 min 300 g voita
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.