Piparitäytekakku ja piparikäpy
Täykkäri
Täykkäri
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 4 munaa 1½ dl sokeria (vaahdota munat ja sokeri)
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl perunajauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta (sekoita kuivat aineet ja lisää taikinaan)
  • 3 liivatetta (liota kylmässä vedessä)
  • 2 dl vispikermaa (vaahdota)
  • 1 prk (200 g) mansikkarahkaa (lisää rahka kermavaahtoon)
  • 5 dl pakastemansikoita (sulata, valuta liemi pois, soseuta mansikat ja lisää täytteeseen)
  • ½ dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria (mausta sokerilla)
  • tilkka mansikoiden lientä (kuumenna ja sulata liivatteet siihen, kaada ohuena nauhana täytteeseen ja sekoita samalla)
  • pakastevadelmia
  • 2 liivatetta (liota kylmäss vedessä)
  • 2 dl vispikermaa (vaahdota)
  • 1 prk (200 g) piparkakkurahkaa
  • 1 tl kanelia
  • 1/4 neilikkaa 1/4 inkivääriä 1/4 dl sokeria (lisää rahka ja mausteet kermavaahtoon)
  • tilkka sitruunalimpparia (kuumenna ja sulata liivatteet siihen, kaada ohuena nauhana täytteeseen ja sekoita samalla)
  • 2 dl vispikermaa (vaahdota)
  • ½ dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria (mausta kermavaahto sokerilla, levitä kermavaahto tasaisesti reunoille)
  • 3/4 dl vispikermaa (kuumenna kattilassa kiehumispisteeseen)
  • 130 g maitosuklaata (paloittele ja lisää kuumaan kermaan, sekoita tasaiseksi ja kaada kakun päälle, anna valua vähän reunoille, tarvittaessa auta hammastikulla)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.