Piparitaikinasta taloksi -kakku
Täykkäri
Täykkäri
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Täyte
  • 4 dl vispikermaa (vaahdota)
  • 200 g mangorahkaa
  • 4 prk mangopilttiä
  • 1 dl sokeria (sekoita rahka, piltti ja sokeri sekaan)
  • 6 liivatetta (liota liivatteita 10 min kylmässä vedessä)
  • ½ dl mangoappelsiinimehua (sulata liivatteet kuumaan mehuun, anna vähän jäähtyä ja sekoita ohuena nauhana täytteeseen)
  • 900 g fudgekarkkia
  • 3/4 dl vispikermaa (keitä karkit ja kerman hitaasti tasaiseksi ja jäähdytä jääkaapissa mielellään seuraavaan päivään)
  • 300 g cappuccinofudgekarkkia
  • 1/4 dl vispikermaa (tee samalla tavalla kuin yllä)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.