Eilinen oli harvinaisuus. Porkkana ja minä molemmat vapaalla. Syytä pieneen juhlaan. Päätin puolestani hieman hemmotella Porkkanaa, ja pyöräyttää juhlan kunniaksi yhden omista bravuureistani
Maanantaista on tainnut tulla minun bloggailu-päiväni. D Tänään innostuin vähän Stockmannin herkkuosastolla ja tuli ostettua vähän sitä sun tätä, mistä piti sitten loihtia herkkuruokaa
Aamulla pari gluteenitonta leipää päällisineen, vettä ja kahvia // välipalana Skyr-rahka, pähkinöitä, kahvia ja vettä // lounaalla kanaa, riisiä ja kurkkua // ennen treeniä kolme riisipiirakkaa päällisineen, kahvia ja vettä // iltaruokana kanaa, riisiä ja Apetitin pehmeän pippuriset muurikkakasvikset // iltapalana rahkaa ja marjoja (ei kuvaa)
Muotoile taikinasta vedellä kostutetuin käsin pihvejä ja paista ne pannulla. Nosta pihvit uunivuokaan ja pane 150 asteiseen uuniin kastikkeen valmistamisen ajaksi
Pippuriset herkkupihvit. Olemme tehneet viime päivien aikana niin herkullista, helppoa ja nopeaa kotigourmeeta, että sinunkin kannattaisi kokeilla näitä reseptejä
Pippuriset ruispiparit. A snowy Christmas in Finland, in a vintage Marimekko dress. the "Sirkus" dress is made of "Petrooli" fabric, originally designed in 1963 by Annika Rimala
Lusikalla maistettaessa ekstraneitsytoliiviöljyn mukana vedetään hieman ilmaa suuhun eli ryystetään öljyä, jotta maut vapautuisivat ja maiskutella sitä, jotta pippuriset maut löytyisivät
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.