Nyt on taas smoothiekausi korkattu, tuntuu nimittäin että nämä itsellä tulevat ja menevät kausissa. Marjoja ja hedelmiä on tehnyt mieli syödä enemmän sellaisenaan kuin nestemäisessä muodossa, mutta kaivoin pitkästä aikaa blenderin taas kaapin perukoilta ja innostuin tekemään smoothieta
Tässäpä kuva viime sunnuntain hedelmäisestä ateriasta. Pääruoaksi valmistin meille appelsiiniankkaa, joka sai lisäkkeekseen viikolla tähteeksi jäänyttä sitruunaista perunapyreetä
Mutta muuten piristävä ja hyvä lisä kalalle. Tämä kastike sopii paistetun kalan kaveriksi. Minulla humpsahti ehkä hiven liikaa tabascoa sekaan, tuli semmoista aikuisten makuista
Piristävä vihersmoothie. Viimeisten vajaan parin kuukauden aikana on tullut tehtyä paljon smoothieita. Tykkään kovasti erilaisista smoothieista, pirtelöistä ja fruitieista, mutta vaihtovuoden aikana niitä ei tullut väsättyä blenderin puutteen takia
2dl hedelmäpommi jogorttia. 2dl hedelmäpommi jogorttia. Kohti kesää mentäessä aurinkoisina ja lämpiminä päivinä tekee mieli usein jotakin ihanan raikasta ja viileää
Ajattelin yhdistää persikoihin "hedelmäpommi"-tyylisesti vadelmaa, ja lopputuloksena lounaalle valmistuikin muun muassa tällainen kivan kesäinen vadelmilla maustettu persikkasalaatti, jota tuunasin vielä fetajuustolla sekä pistaasipähkinöillä
Tämä makea hedelmäpommi täyttää makeanhimon vähän pidemmäksikin aikaa. Ranskassa riittää tuoreita ja paikallisia hedelmiä, joten niiden ympärille on helppo tehdä vaikkapa herkullisia jälkiruokia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.