Viime lauantaina vietettiin syntymäpäivääni jälleen kerran - varmaan viidennen kerran. Olen jo aiemmin todennut, että suuret juhlat niin lähellä glögareita olisi ollut valtava voimainponnistus, joten juhlinta on jaettu pienempiin osioihin eri ystävien kesken
Marraskuu on yksi vuoden pimeimmistä vuodenajoista. Radio-ohjelman aamujuontajat antoivat taannoin kuulijoilleen vinkkejä kaamosväsymyksen torjumiseksi
Kalamureke 2. on reseptinä mainio. hauki on pääosassa, eikä tähän tarvita kananmunaa tai ranskanleipää. Jos jauhotat uunivuoan gluteenittomalla jauholla, saat murekkeesta gluteenittoman sekä munattoman
Tässä vähän piristystä talveen. Pidän mutakakuista todella paljon sillä ne ovat älyttömän helppoja valmistaa, niiden makuja voi vaihdella loputtomiin ja ne ovat ihan mahdottoman hyviä
Uuden vuoden startattua on pitänyt ryhdistäytyä ja hakea vähän uutta inspiraatiota ruuanlaittoon. Jotain uutta kokeiltavaa niin arkeen kuin viikonloppuun
Piparkakut ovat Suomessa ja muissa Pohjoismaissa tuttu joulunajan herkku. Mutta tiesitkö, että piparkakkujen juuret ulottuvat Egyptin faaraoiden ajalle saakka, ja että piparkakkujen erilaisia variaatioita löytyy ympäri maailmaa
Moikka. Kerran aurinko ei ulkona paista, pitää keksiä syömisen osalta itselleen jotain piristystä. Oon jostain syystä hurahtanut punajuuriin nyt ihan täysillä
Talven ja pimeän keskellä tarvitaan pientä piristystä. Herkuttelu jo sinänsä on ihanaa, mutta sitä voi lisätä käyttämällä kesäisiä ja aurinkoisia aineksia
Jääkaappiin oli jälleen kertynyt vaikka mitä ulosmitattavaa. retkievääksi tarkoitettua chorizo-makkaraa, näivettynyttä basilikaa, pehmeiksi käyneitä tomaatteja ja kananmunia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.