Pistaasibrownie cookieiden kohdalla en kuitenkaan antanut periksi. Suolatut pistaasipähkinät. I ate the most amazing pistachiobrownie at the Heathrow airport
- Kuori tässä vaiheessa suolatut pistaasipähkinät. Pientä irtopohjavuokaa piti tietysti heti päästä kokeilemaan, ja koska kaupasta mukaan tarttui myös tarjouksessa olleita pistaasipähkinöitä iso läjä, oli leivottava jotain sen mukaista
Korttiin kirjoitin sitten ohjeiksi mitä purkissa olleisiin aineisiin tulisi lisätä + paisto-ohjeet. Tein serkkutytölle tällaisen browniepurkin synttärilahjaksi
- Levitä jäähtyneen browniepohjan päälle. Jokaisella on varmasti joitain ruoka-aineita, joita ei voi sietää tai uskoisi koskaan kokeilevan ruokaan saati leivontaan
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. T. ä. n. o. m. i. e. h. k. s. y. t. r. ,. u. a. j. l. v. p. ). M. B. w. C. c. 1. 7. d. (. ö. 2. 5. 3. L. A. f. S. K. R. P. 0. V. +. g. J. Ä. d l. t l
Sokeroituja kirsikoita (taisivat olla ei-vegaanisia joten omista leivoksista jätin pois. Koostumuksesta en halunnut tehdä muffinssimaista, vaan enemmän leivos ja brownie tyyppistä
) Ihana keskeltä löysä ja suklainen brownie, jonka kuori on kova ja halkeileva. Leivonnaisia herkkusuille, ja olen 1,5-kertaistanut taikinan ja vaihtanut vähän sokeria ja lisännyt vaniljasokeria. Paista uunin keskiosassa 170 asteessa 30-35 minuuttia, niin että pinta on kovettunut, mutta hammastikulla kokeiltaessa sisus on vielä aika tahmaista
Ihminen kuitenkin kykenee paineen alla ihmeisiin (krhm, tai herkunnälän alla), ja niin päädyin väsäämään näitä superhyviä minibrownieita - joihin ei edes tule sokeria
Lisää muna-sokeriseokseen sula voi-suklaaseos. Kodin Kuvalehden sivuilta löytyi maukkaan kuuloinen valkosuklaakakku resepti, jossa pohja oli suklaabrownieta
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. B. r. o. k. i. e. ,. s. n. ä. p. a. m. y. h. t. l. ö. T. b. w. c. d. u. v. P. F. j. H. E. J. S. (. z. C. ). N. K. f. O. L. g. M. U. 1. 2. 7. 5. 0. R. I. x. 3. 4. %. +. V. Ä. /. 8. d l. t l
-. -. -. -. -. J. a. n. s. k. u. l. o. i. e. y. t. ä. r. ,. j. d. p. T. h. m. H. E. v. g. O. ö. '. N. K. f. b. w. L. 2. 1. /. 5. (. ). 0. 7. 8. 3. S. P. C. I. V. B. M. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.