N. ä. m. j. o. k. s. e. n. i. p. r. t. f. a. w. d. v. l. h. u. y. -. M. A. D. E. P. 8. 2. ,. 1. /. ö. 5. S. (. 4. ). L. c. J. 0. 6. g. 3. K. I. Ä. K l. k p. d l
Mulle oli jäänyt aikoinaan mieleen Kokit ja Potit -ruokablogin resepti ja sitähän mä sitten tein. Kiitos Hannele ohje oli kerrassaan loistava, ohje sellaisena kuin Kokit ja Potit tämän teki
Karamellisoitua sipuliaja pastaa. Niin yksinkertaista ja niin hemmetin herkullista. ) Pastana käytin veljen tuliaispastaa Roomasta, isoa putkea ja onhan sille varmasti nimikin mutten tiiä, joten olkoon se isoa putkea
O. i. f. a. l. e. t. M. k. s. n. o. m. u. ä. N. h. r. d. y. p. ö. j. ,. v. S. '. H. F. L. g. E. -. K. J. P. 2. (. à. 3. 8. 0. /. ). 1. 5. c. +. V. A. 4. ~. 6. 7. T. R. t l. d l
Puhdista maksa kalvoista ja halutessa liota sitä maidossa muutama tunti kitkeryyden poistamiseksi. Kuivaa maksa viipaleet ja mausta suolalla sekä pippurilla
O. l. e. n. h. u. r. a. t. o. B. d. p. k. i. j. y. s. ä. m. v. L. c. f. w. P. U. E. D. R. K. 2. g. 9. 5. C. 1. 0. I. T. A. Ä. 8. 3. -. ö. 6. 7. S. J. ,. 4. W. F. k g. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.