Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Vaivaa vehnäjauhot joukkoon. Alusta taikinaa 5 min käsin. Lisää öljy ja suola ja jatka vaivaamista vielä 5 minuuttia
Rasvaisuuden puolesta se on juuri sopivaa pitkään haudutukseen ja grillaamiseen. No niin, se on pienimuotoinen kesäloma Vuokatissa vietetty ja palattu sorvin äärelle
No ilman hiivaa ei mahda saada sämpylöitä millään, siispä lopputuloksena ainakin jotain joka muistuttaa peltileipää, mikä ikinä moisen tarkka määritelmä onkaan
E. l. o. v. e. n. a. k. u. r. h. i. t. p. s. y. j. ä. m. O. ,. H. T. ö. d. A. (. 2. g. ). P. 5. 1. 4. 6. ½. L. K. 3. 0. x. c. R. -. . l. d l. t l. c m
Pitkään haudutettu lammaspata. Filed under. Ruokaohjeet — Jätä kommentti. 06/02/2015. Keksin tällaisen tempun, jonka avulla surkeistakin C-luokan lihanjämistä saa aikaan herkullista sapuskaa
Peltileipäähän voi leipoa erilaisista jauhoista tai jauhoseoksista ja lisätä niihin esim. mutta nyt halusin oikein kauraista peltileipää joka on tehty kaurajauhoseoksesta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.