Pitkään muhinut lammaspata
Ruoka.fi
Ruoka.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Määrä Aines
  • 1. päivänä
  • 2  kg karitsan paloiteltua lapaa ja potkaa
  • 10 pikkusipulia (eli paistinsipulia)
  • 3 solo-valkosipulia
  • 1 iso porkkana
  • 1 palsternakka
  • 4  rkl tomaattipyreetä
  • pala selleriä
  • 8-10 anjovisfileetä
  • suolaa, mustapippuria
  • 2 laakerinlehteä
  • punaviiniä + lihalientä
  • 2. päivänä
  • iso kourallinen tuoreyrttejä (lehtipersiljaa, timjamia, rosmariinia)
  • pieniä jauhoisia perunoita

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.