Pitkäperjantai pääsiäiskaupungissa
Happylobster
Happylobster
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 patonki
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 1 dl
  • 50 g saksanpähkinöitä
  • 100 g gorgonzolajuustoa
  • 1 rkl voita
  • nippu tuoretta timjamia
  • nippu lehtipersiljaa
  • ripaus suolaa
  • ripaus pippuria
  • 5 min Lisää marsala, silputtu timjami, suola ja pippuri
  • 2 salottisipulia
  • 1 rkl oliiviöljyä
  •  
  • Ja sitten se kuuluisa orzo. Tähän lisukkeeksi sopivaan annokseen tarvitset
  • 2 salottisipulia
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 2 munaa
  • 1½ tl suolaa
  • 1-2 valkosipulinkynttä
  • puolikkaan sitruunan raastettu kuori
  • noin 10 basilikanlehteä
  • 1 kuivattu chili
  •  
  • Leipä sitten oli siskon miehen taidonnäyte. Yhteen leipään tarvitset
  • 2½ dl maustamatonta jogurttia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.