Hiivataikina sämpylöihin ja pitsapiirakkaan. Tein litran rouheisen sämpylätaikinan oikein pehmoisena ja siitä leivoin ihan perussämpylöitä ja 2 isoa pitsapiirakkaa
Olemme jo aika pitkään tehneet pizzapohjan kaikkeen muuhun kuin vehnäjauhoon, vaikka olenkin kuullut todettavan, ettei vehnätön ja hiivaton pizzapohja ole pizzapohja laisinkaan
PITSAPIIRAKKA. Meillä synttärivieraita ruukaa tulla vähän kauempaa ja koko päiväksi, joten juhlissa on aihetta tarjota myös ruokaa tai ruokaisampaa suolasta
Summa summarum, nimeksi annettiin lopulta yhteisymmäryksessä keväinen parsapitsapiirakka. Kypsennä pitsapiirakkaa lopuksi 250-asteisessa uunissa 10 minuuttia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.