Sitä sellaista lämmintä, lohdullista varmuutta siitä, että vaikka meistä suomalaisista ja ihmisistä ylipäätään sanottaisiin mitä tahansa, niin kyllä meissä on myös paljon samaa
Juhlava valkosuklaamoussella ja lakkahillolla täytetty ruusukakku. Viime aikoina olen saanut onnekseni leipoa paljon erilaisia täytekakkuja niin perheen omiin juhliin kuin tilauksesta asiakkaillenikin
Joensuussa on ollut ainakin tosi painostava ja nihkeä sää koko alkuviikon. Sikspä piti kehitellä resepti, jossa saa kahvin virkistävässä ja ravitsevassa muodossa
Raparperi taipuu banaanin kanssa yllättäväksi ja herkulliseksi hilloksi. Ehkä hauskin juttu sattui vastaan toukokuun lopulla, kun Joensuussa järjestettiin ranskalais-italialaiset ruokamarkkinat
Helpot hapanleipäset Vuohelan Herkun Farinan tummasta jauhoseoksesta. ltä tuli syksyllä markkinoille Farina tuoteprheeseen uusi tuote eli tumma jauhoseos josta saa hapanleipää joko juurella tai ilman
Aloitetaanpas tämä viikko eilisillä synttäritarjottavilla ja kasvisvoileipäkakulla. Tarkoitus oli tehdä ihan pikkuruinen kasvisvoileipäkakku, mutta lopputulos oli jotain aivan muuta
Vaalisunnuntaina äänestämisen jälkeenhän piti keitellä kaffeet ja pullaakin on hyvä aina syödä. nyt kun vielä vähän sisustaisi kukkasilla tai muulla tilpehöörillä, niin meidänkin pihassa olisi edes pikkuruinen alue katseenkestävänä
Olen viime aikoina syönyt terveellisemmin aloitettuani salilla käymisen, mutta jos vetää liian tiukat rajat niin sitä repsahtaa helpommin tai no ainaskin mä
Täällä Joensuussa lämpömittari hiipi jo pakkasen puolelle ja maa sai jopa lumipeitteen. Perinne on jatkunut omilleni muuttamisenkin jälkeen ja keittelen kaurapuuroa useinkin muun muassa lounaaksi, jos kiire pääsee yllättämään
parmankinkkua, rucolaa, päärynää ja parmesaania. Ja hyvällä omallatunnolla. Roihun avasivat ystäväni Mika, Reeta ja Ville, joilla on vankka ja pitkä kokemus ravintola-alalta
Nyt kun juhlat on hoidettu ja niistä on toivuttu (introverttinä tarvitsen suurempien sosialisointien päälle muutaman päivän rauhaa jahiljaisuutta), on aika alkaa jakaa reseptejä herkkuihin, joilla teitä viime sunnuntaina kiusasin
Vaikka juhlat olivat pienet, piti tietysti pikkuruinen hääkakkukin olla morsiusparin leikattavaksi. Viime viikonloppuna perheemme vietti iloisia ja ikimuistoisia hetkiä
Toscaninin kateenkorva-alkupala oli pikkuruinen maistiainen, pehmoinen ja maukas. Kun käy syömässä hyvässä italialaisessa ravintolassa, tulee kotonakin mielitekoja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.