Olemme Herra Raadelman kanssa valmistaneet lukuisia kertoja pizzaa, monesti löytäneet mielestämme parhaat makuyhdistelmät ja sitten jossakin vaiheessa tympiintyneet viritelmiimme
M. a. s. t. e. p. i. n. k. o. J. l. m. v. d. j. u. ä. L. h. ,. ö. P. r. N. y. z. b. c. 1. 5. 2. ½. 3. S. 0. K. T. g. V. R. E. -. f. I. U. B. O. A. s l. d l. t l
Olen jo pidemmän aikaa haikaillut chorizopizzan perään, ja päätimmekin jo pari viikkoa sitten, että seuraavan kerran, kun pizzaa tehdään niin täyteeksi laitetaan ehdottomasti chorizoa
Näitä kahta pizzaa tarjosin parisen viikkoa sitten työkavereilleni osana italialaista menuta. Pizza on mahtavaa ruokaa, sillä sen täyttteitä valitessa vain mielikuvitus on rajana
Monissa ruokablogeissa on kehuttu pizzakiveä ja eikä turhaan. Enää ei kotona valmistetussa pitsassa ole paluuta perinteiseen uunipellillä valmistettuun pitsaan
Tänään herkutellaan pizzan sukulaisella. Nimeä minä en sille osaa antaa. Eli tarjolla on pizzan tapainen paistos mutta ei sitä varmaan pizzaksi itsekseen voi kutsua koska pohja perustuu kukkakaaliin
"Pizzaa" sen takia, että en nyt kovin herkästi miellä tätä pizzaksi, koska pohja nyt on mitä on ja täytteitäkin tuli laitettua normaalia enemmän (kinkkua, fetaa, ananasta, punasipulia, tonnikalaa)
Pizzaa on saatava sitten, kun se himo iskee pahasti. Joskus haluaa pizzerian pizzan, toisinaan itse tehdyn "täytekakkupizzan" (joo, lupaan laittaa ohjeen siihen), joskus tarvii saada gourmet-pizzaa hyvillä täytteillä ja joskus vaan on pakko saada joku perusjauhelihapizza
Perinteisen pizzan cucina povera henkeen teimme viime viikolla pizzaajämistä, mutta tulos oli sen verran henkeä salpaava, että saatan tehdä tätä joskus aivan varta vasten
Pizzaa oli näin helppo liikutella uuniin ja pois leipälapion avulla. Tästä kuvasta vielä näkee miten hyvän rapsakka pohja pizzaan tuli, vaikka pinnalta oli oikein mehevä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.