Lähi-idän ja persialaisen keittiön maut on niin mun juttu. Niihin tutustumisen mahdollisuudet sekä rafloissa että kotikeittiössä ovat kuitenkin Suomen oloissa rajalliset
Aurajuusto, pekoni ja broilerin- tai kananrintafile. Vielä kermaa, voita, suolaa ja pippuria. Kaiken lisäksi tämä on niin helppo ja periaatteessa nopea ruoka että sopii hyvin kiireisen arjen ateriaksi myös
Vihreä pesto on monikäyttöinen mauste ja todella helppo valmistaa itse. Se sopii hyvin myös antamaan makua broilerille ja kalalle, leipiin, pizzoihin ja piirakoihin
Tämä on melko yksinkertainen ja helppo ohje, jonka luulisi maistuvan epäkarpillekin. Lopputulos oli oikein maukas, ja näiden ainesten kanssa paistettaessa tölkkitonnikalasta myös katosi sille tyypillinen kitkerä maku
Helsingissä käydessäni vierailin Vii-Voanissa ja se oli kyllä aikamoinen pikamatka Aasiaan. Löysin sieltä kaikki etsimäni ruokatarvikkeet ja vähän muutakin
Tämä rustiikkinen piiras paistuu uuninpellillä ilman piirakkavuokaa ja mikä ihanaa galetten valmistaminen on äärettömän helppoa, täytteitä voi valita suolaisista tai makeista mieleisiensä mukaan
Tämä resepti löytyi Kinuskikissan Helpot suosikit kirjastaja päätin jakaa sen tänne. Kinuskikissan ohjeessa oli kakkuun käytetty valmista kääretorttua, mutta itse päädyin tekemään oman tortun pohjaksi
Mangon puolikas oli ylikypsymässä ja ruukkusalaatti nahistumassa ja kookosvettä löytyi kaapista, mutta sen voi korvata maidolla tai vaikkapa kauramaidolla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.