Täs tää ny on mitä tossa viikonloppuna lupailin eli gluteeniton pizzapohja. tätä mun tomaattikastiketta pizzalle ja Ruokapankin resepteistä löytyy myös useampi tomaattikastike mikä soveltuu pizzalle tässä muutama kirsikkatomaattikastike ja tulinen tomaattikastike
Suolaisten ja makeiden piirakoiden lisäksi se toimii myös pizzapohjana. Tämä pizzapohjan repsepti syntyi aikoinaan vuosia takaperin kun mua alkoi ottamaan päähän se miten paljon kaupan pakaste pohjissa on hiilaria
Pohja ihanan rapea, mutta muutoin ihanan pehmoista. Tästä ohjeesta tulee yksi pellillinen paksulla pohjalla tai kaksi pellillistä ohuvilla pohjilla tai 6kpl 23cm halkasijalta olevaa pienempää pizzaa
tomaattikastiketta. Kesäkauden trendikkäin pizzapohja valmistui niin ikään tästä trendikasviksesta. Levitä pohjalle tomaattikastike ja asettele päälle ohuet mozzarellaviipaleet (ja halutessasi ohueksi siivutettua kesäkurpitsaa)
Yhteen pizzapohjaan tarvitset vain desin kvinoaa, suolaa, leivinjauhetta ja lorauksen öljyä – sekä hippusen suunnitelmallisuutta, sillä kvinoaa pitää nimittäin liottaa runsaassa vedessä yön yli
Annoksen kruunaa hyvä tomaattikastike mille vastapainoa antaa hapan tzatziki. Tomaattikastike. Itse tehty kebab ei ole pikaruokaa, mutta varmasti kaiken sen ajan arvoista mikä valmistamiseen kuluu
Eilen tosiaan tein Hans Välimäen pizzapohja-ohjeella pohjan kohoamaan yöksi jääkaappiin. PIZZAPOHJA. Täällä on aamu touhuiltu, pyykinpesua, edellisten viikkausta, imurointia ja lattioiden pesua, sun muuta
6 dl vehnäjauhoja. 3 dl vettä. 3 tl öljyä. 1 pss kuivahiivaa. 1 tl suolaa. Sekoita hiiva lämpimään veteen. Huomaa, että käytettäessä kuiva-hiivaa, tulee veden lämpötila olla noin 45 astetta
Täällä tai täällä on resepti nopealle leivinjauheella kohotettavalle pizzapohjalle. Pizzaa tekee mieli, muttei aina jaksa tehdä kaikkea pitkän kaavan mukaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.