Pizzavallankumous
Perunabluussia
Perunabluussia
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 300 g vehnäjauhoja (n. 4,5 dl) (Tipo 00 jauhoja jos löytyy)
  • 2,1 dl kädenlämpöistä vettä (josta 0,2 dl sekoitetaan suolan kanssa)
  • 5 g kuivahiivaa
  • 6 g hienoa merisuolaa (vajaa
  • 1 tl)
  • 6 g oliiviöljyä (n. 1 rkl)
  • 1 tlk kuorittuja tomaatteja (Mutti San Marzano)
  • 10 g suolaa
  • 10 g oliiviöljyä
  • 1 valkosipulinkynsi kuorittuna ja pitkittäin halkaistuna
  • tuoretta basilikaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.