Otimme parrakkaan koemaistajani kanssa koekeittiön käsittelyyn vegaanisen "pizzerian" pizzan. Pizzakiven / kuuman pellin päällä paistamisen myötä saat pizzaan ihanan ja rapean pohjan, jollainen jokaisesta kunnon pizzerian pizzasta yleensä löytyy
Taikinasta tulee kaksi pizzeriasta ostetun pizzan kokoista. Ensimmäistä kertaa kokeilimme muurinpohja pannulla tehdä pizzaa ja onnistui, parasta pizzaa mitä ikinä tehnyt
Seuraavana päivänä lämmitettynä koostumus on yleensä aina parempi kuin tuoreena, mutta maussa ei ole koskaan ollut kummempia eroja eivätkä nämä mene samalla tavalla huonoksi kun vaikkapa pizzeriasta noudetut pizzat
Perjantaina kun tulin kotiin, olin käynyt salilla töiden jälkeen ja koska olin hikinen ja väsynyt, en jaksanut lähteä hakemaan pizzeriasta perjantaipizzaa
Olimme pukeutuneet siististi illallista varten ja tunsin oloni hieman vaivaantuneeksi ravintolassa, joka muistutti enemmän varastohallia tai alkeellista pizzeriaa
) Jokaisella on omassa kotikaupungissaan varmasti lempi pizzeriansa. Kotipizzasta saa ihan kelpohuttua kun tietää mitä tilaa ja samoin meillä on oma lempi "karvakäsi" pizzeria (anteeksi kielenkäyttöni)
Hetken jo ajattelin, että oikaisisinko ottamalla yhteyttä paikalliseen pizzeriaan, koska aikaisemmat kokemukseni kotikebabista ovat olleet aika laimeita ja loppuviikkoon ahtautui yhtä sun toista kiirettä
Resepti ei suinkaan ole omani, vaan tällaisen makean päätöksen aterialleen saa kyllä Italiassa melkein mistä tahansa pizzeriasta - siispä ennakkoluulot nurkkaan ja kokeilemaan vaikka viikonlopun kokkailujen loppuhuipentumana
Vaan onpa Hyvinkäältä vaikeaa löytää gluteenitonta pizzaa jostain pizzeriasta. Tässä on tullut harrastettua gluteenitonta leivontaa jo useampi vuosi ja pikkuhiljaa alkaa löytyä hyviä reseptejä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.