PLA CHIEN (Thaimaalainen sitruskala) resepti
Ruokaa rakkaudella
Ruokaa rakkaudella
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Ainekset
  • 1 kirjolohi (kuha, kampela, lahna, tms.)
  • 2 punaista chiliä hienonnettuna
  • 1 rkl tummaa sokeria
  • 2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
  • 1 pieni purjo silputtuna (valkoinen osa)
  • 2 cm pala tuoretta inkivääriä raasterruna
  • 1/2 sitruunan mehu
  • 1 mandariinin mehu
  • 1/2 sitruunan kuori raastettuna
  • 1 rkl tamarindi kastiketta
  • 3 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl öljyä
  • koristeluun sitruunamelissaa ja sitruuna tai lime viipaleita
  • Ohjeet
  • Leikkaa viiltoja kalan kylkiin. Hienonna chili ja sokeri huhmareessa,
  • lisää valkosipuli, purjo, inkivääri ja sitruunan kuori. Lisää hyvin
  • sekoittaen soija, sitruuna- ja mandariinimehu ja öljy. Levitä
  • mausteseos kalalle. Anna maustua kylmässä 1 tunti Kypsennä
  • höyrykeittimessä n. 20-30 min Tai paistopussissa uunipannulla jossa
  • 2 cm vettä n. 20-30 min 200 astetta Tarjoa lisäksi salaattia ja riisiä.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.