Kyllä, minä olen se ihminen, joka postasi pari viikkoa sitten Instaan taiteellisen asetelman sitruunanpuolikkaistaja lehtikaalista ja keksi vielä helvetin nokkelan englanninkielisen saatetekstin ”mad about kale”
KommentitTämä on helppo ja hyvä arkiruoka enkä sitruunan puuttumista huomannut aterian aikana. Kyllä olen, mutta haarukkakuva vaatii mallia ja minä kokkaan lähes aina vain itselleni
Sekoita joukkoon öljy ja kahden sitruunan mehu sekä yhden raastettu kuori. Yrteillä ja sitruunalla maustetun broilerin kaverina maistuu paahdetut bataattiviipaleet
Niitä haudutellaan pannulla sokerin, öljyn jakonjakinkera. Pohjoisenmakuja lautasella eli jokseenkin täydelliset lihapullat porosta, puolukalla jakonjakilla paranneltu ruskeakastike ja kunnon muussi
Kikherneistä ja tuoreesta pinaatista syntyy kädenkäänteessä maistuva lisäke tai jopa pääruoka ja broilerin rintafileistä paahdettuna sweet & sour -kastikkeen kera oivaa vatsantäytettä
Savustuspönttökin löytyy, mutta olin laiska enkä jaksanut vaivautua sen suhteen (vaikka isä onkin yleensä se joka hoitaa savustamisen), joten tein uunissa
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
Mausta suolalla, mustapippurilla sekä sitruunanmehulla. Jo pidempään muodissa ollut (ja toivonmukaan) myös käyttöön jäänyttä lehtikaalia voi käyttää monipuolisesti niin salaateissa, pastassa, puristaa mehuksi kuin valmistaa maistuvia ja terveellisiä sipsejäkin
Sekoita laakealla lautasella keskenään leipä- ja parmesanraaste, raastettu sitruunankuori, persiljasilppu, hienonnettu valkosipuli, suola ja mustapippuri
Lisää sitruunan mehu (määrä maun mukaan riippuen kuinka sitruunaista haluat, suosittelen reilun puolikkaan sitruunan mehua) ja kiehuvaa kanalientä kauhallinen riisin sekaan
P. a. r. i. v. k. o. h. u. p. e. n. m. t. M. ä. l. ö. y. f. s. ,. j. b. g. S. H. d. K. A. T. E. …. -. D. (. 1. 5. c. ). 2. 7. 0. 4. /. 3. L. 8. V. Y. 6. O. J. N. c m. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.