Kasvihuoneen punastuneet chilit huusivat päästä käyttöön ja niinpä tein salsaa. Chiliä on tänä vuonna tulossa mahtava sato, joten uskoisin että salsaa tullaan näkemään pöydässä kerran jos toisenkin
Salsa verde -kastikkeessa maistuu tuoreus ja raikkaus. Eläköön kesä, yrtit ja marjat. 1. Valuta kaprikset ja anjovisfileet ja hienonna ne sitten veitsellä
Mikäli salsaa jää yli, lusikoi loput aamupuuron tai maustamattoman jogurtin kaveriksi. Punainen salsa. Aloita salsan valmistus hakkaamalla veitsen lappeella granaattiomenan siemenet kulhoon
Salsa brava eli tulinen tomaattikastike sopii loistavasti tacojen täytteeksi. Jos kaipaat salsaan lisäpotkua, lisää siihen murskattuja ja öljyssä kiehautettuja kuivattuja chilejä ennen jauhamista
Salsat ovat kuitenkin molempien keittiöiden sydän. On siis vaikea löytää tekosyytä valmiiden purkkisalsojen käyttöön, ellei sitten puhuta salsa verdestä, jolloin tomatillojen saatavuus vaikeuttaa tämän raikkaan vihreän salsan tekemistä
Vihreistä salsoista olemme aiemmin oppineet tuntemaan salsa verden, jota kumminkaan emme valitettavasti ole päässeet itse tekemään, koska emme ole onnistuneet löytämään salsaan värin ja hapanimelän maun tuovia tomatilloja
Nachot saivat vielä dipattavakseen ihanan salsan. Oikeaan ohjeeseen tulisi 2 punaista chiliä, mutta laitoin vain yhden ja se oli juuri tulisuudeltaan passeli meille vanhemmille
Salsa verden juju on se, että ainekset on hienonnettu todella hyvin. Käytä samana päivänä, salsa ei säily kunnollisena seuraavaan päivään edes jääkaapissa
Nyt täytyi saada piristystä päivään ja sitä saatiin tällä kertaa hedelmäisellä salsalla. 1 prk ananasmurskaa1 omena kuutioina1/2 paprikaa kuutioina2 tl sitruunamehua1/4 tl suolaaripaus cayennenpippuriaValuta ananasmurska siivilässä ja yhdistä sen jälkeen kaikki salsan aineet keskenään
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.