Pollo alla veneta eli italialainen kanapata
Ruoka.fi
Ruoka.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Määrä Aines
  • 2 –3 dl kidney- tai pintopapuja
  • 3 viipaletta savupekonia suikaloituna
  • 4 broilerin rinta- tai koipireisipalaa
  • suolaa ja rouhittua mustapippuria
  • vehnäjauhoja
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 2 lehtisellerin vartta viipaloituna
  • 1 valkosipulinkynsi murskattuna
  • 2  dl kuivaa valkoviiniä
  • 1  rkl tuoretta timjamia
  • 1  rkl tuoretta rosmariinia
  • 1 tomaatti
  • 2  rkl hienonnettua persiljaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.