Perinteinen roomalainen kanapata (yksinkertaisestikanaa pannussa elipollo in padella) sisältää luineen ja nahkoineen ruskistettua kanaa, joka mureutetaan valkoviinillä, maustetaan hyvin ja muheloitetaan tomaattien kanssa
Väitetään, että maanviljelijöiden vaimot laittoivat kaikki ainekset valmiiksi aamulla, lähtivät sitten töihin pellolle - jättäen kanat marinoitumaan - ja valmistivat aterian palattuaan illalla kotiin
Tein kirjan resepeptillä Kana goes Marocco elikanaa Marokkalaisella twistillä. Kirjan herkulliset kuvat ja helpot vinkit resepteineen innostavat kokeilemaan jotain uutta
Tarjoile riisin, pastan tai perunoiden kanssa. 500g broilerin filettä (paloittelin niitä pienemmiksi). Tämä on ollut todella suosittu resepti joillakin fb-sivustoilla
Paista vielä kahden minuutin ajan ja lisää sitten mantelijauhe paahtumaan. Työnnä lihapalat varrastikkuihin ja pujota joukkoon myös sitruunalohkoja sekä vihreää ja keltaista chiliä paloina
Näillä mietteillä lähdin valmistamaan L'Uomu Nokan luuttomasta ja nahattomasta Juhlafileestä sunnuntairuokaa, jota söin vielä hyvillä mielinmaanantainakin toimistolla
Simppeliä mutta niin hyvää. Sunnuntain kunniaksi kokeilin italialaistyyppisiä uunimunia, joihin tulee parmesaania, kirsikkatomaatteja, basilikaa ja kevätsipulia
Periaatteessa tämä salaatti sopii niille jotka välttävät liikoja hiilihydraatteja, paitsi että kastikkeeseen kuuluu hunajaa, joten jos jätät hunajan pois kastikkeesta, vaikka mieluummin suosittelisin sinua korvaamaan se tavallisella vinaigretellä
V. a. s. e. m. l. k. n. t. i. T. ä. h. p. o. j. r. u. ö. y. J. O. v. ,. d. K. 4. b. f. 2. 1. c. P. (. ). Ö. /. '. S. 0. g. R. -. L. N. M. A. 5. d l. c m
A. r. g. h. K. u. n. o. y. k. s. i. e. t. a. p. ä. ,. T. l. d. M. m. v. ö. j. c. I. -. f. F. N. R. L. b. C. ". '. w. 8. (. ). 1. 0. 5. 4. 2. P. J. S. B. n g. m m
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.