S. u. o. m. e. n. p. a. r. s. l. i. -. h. j. R. K. d. t. M. k. ä. v. ,. g. N. y. J. ö. D. (. ). H. T. 1. 6. 2. b. c. 0. 8. 4. /. 5. 7. L. V. A. P. 3. E. Y. U. O. d l. t l
n. 12-15 kplAinekset125 g margariinia1 ½ dl ruokokidesokeria2 munaa4 dl vehnäjauhoja2 tl leivinjauhetta1 tl vaniljasokeria3 rkl tummaa kaakaojauhetta1 ¼ dl maitoa100 g suklaahippuja/suklaanappeja/rouhittua leivontasuklaata (50 g tummia ja 50 g valkoisia suklaanappeja)Kuorrutus3 valkuaista1 ½ dl sokeria1 tl vaniljasokeria Vaahdota margariini ja sokeri
Tässä vielä vadelma-suklaakuppikakkujen ohje, jolla osallistuin K-RuokaPirkan cupcake-kisaan. n. 15 kplAinekset150 g margariinia1 ½ dl sokeria2 munaa3 dl vehnäjauhoja¾ dl kaakaojauhetta (tummaa)1 tl vanilliinisokeria2 tl leivinjauhetta1 prk (200g) kermaviiliä1 levy (80 g) Pirkka Luomu vadelma-valkosuklaatan
Emon salainen leivontaystävä ylläripaketissaan lähetti tämän voitokkaan muffinireseptin jolla Vaaleanpunainen nomparelli voitti kesällä Pirkan kilpailun
Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että mutakakku on yksi maailman parhaimmista keksinnöistä. Kovin epäterveellinen toki, mutta silloin kun mieli tekee jotain kovin suklaista suhteellisen nopeasti ja vaivattomasti, niin tää on ihan loistava
Sitruunakakku on täydellinen happaman ja makean liitto. Raikkaan maun ja kauniin marenkikuorrutuksen ansiosta se sopii hyvin tarjottavaksi kaikennäköisiin kesäisiin karkeloihin
Ystävänpäiväherkut saivat jo tänään alkunsa, mutta huomenna vasta herkutellaan. Huomenna kun on neuvolaa ja muuta, niin aikaa leipomiselle tuskin olisi
Jälkkäriksi tein raparperipaistosta marenkikuorrutuksella. Alkuperäiset suunnitelmani juhannuksen varalle pitivät sisällään mökin ja kolme kaveripariskuntaa, mutta alkuinnostuksen jälkeen kaikki muut perääntyivät
Peitä jäätelöannos nopeasti marenkikuorrutuksella. Nimensä mukaisesti maailman parasta. ja näin myös on. 4 kplkananmunan valkuaista0,75 dlsokeria100 gkeksejä (käytin kaurakeksejä)200 gmansikoita10 dlvaniljajäätelöä1 dlO'hoj Suklaakastiketta
Vatkaa valkuaiset puhtaassa astiassa kovaksi vaahdoksi. Lisää vähitellen sokeria (runsas 0,5 dl valkuaista kohden) ja jatka vatkaamista, kunnes vaahto on kiiltävää ja kankeaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.