M. ä. o. n. y. t. p. a. r. i. e. s. h. k. u. j. l. m. d. T. 8. 5. -. v. ,. K. O. ö. A. ). E. P. 6. (. 3. 0. g. S. 1. Ö. V. 2. L. 7. I. N. J. a l. d l. t l
Tänään se sitten alkoi, Koko Suomi leipoo toisen tuotantokauden jaksot. Kirjoittelin kuvausten aikana aina omia ajatuksia hieman ylös, joten ajattelin purkaa niitä tässä blogissakin hieman
H. e. i. t. a. s. N. ä. l. m. d. y. r. k. j. v. u. o. n. E. h. K. p. P. R. c. -. M. J. ,. S. O. 3. ½. 2. 1. 0. g. L. 7. 5. ö. V. 4. f. /. 6. w. D. - l. t l. d l
Ihan mitään valokuvauksellisimpiahan nämä eivät ole, mutta kun kerron miten rapsakka tuo pinta on ilman uppopaistoa ja seurana raikas tillitsatsikidippi, niin unohtuvat pinnalliset ulkonäköjutut
Moni onkin kysellyt viime tiistain Koko Suomi leipoo -ohjelmassa nähdyn keikauskakkuni reseptiä. _suomi_leipoo/reseptit/1805847/6-jakso-hannan-banaani-suklaakeikauskakku
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.