Asun Italiassa ja kirjoitan ruokablogia, ja ensimmäisenä pasta-reseptinä kirjoitan tähän blogiin jotakin, joka on mahdollisimman kaukana italialaisesta ruoasta
Lohi-avokadopasta neljälle. Anoppini ei syö kylmäsavu- tai graavilohta, joten paistoin suolalla ja pippurilla maustetun lohen 200 C uunissa samalla kun keitin pastan ja kananmunat. 1½ tl dijon-sinappia
Yllätin itseni ja selvisin viikosta vain niillä kahdella sallitulla herkkupäivällä. Tällä kuluneella viikolla ne olikin helppo lukita kalenteriin, koska oli vappu ja viikonloppuna teatterissa käynti
300 g kirjolohifileetä1-2 tl sitruunapippuria1 prk (2,5 dl)Valio Kippari®-ruokakermaaLisäksin. Kalaa pitäisi syödä monta kertaa viikossa, mutta jotenkin on vaikea löytää hyviä ohjeita
Edellisessä postauksessa oli jo puhetta syksystä, mutta kyllä tässä vielä kesää eletään. Kesän ja puutarhassa kasvavan tillin kunniaksi annan teille lempilohipastani ohjeen
Niin, ja yksi kaikkien sydämet varastanut karvakasa joka, jos se olisi Ameriikassa kasvava leikki-ikäinen ihmislapsi, olisi laitettu terapiaan ja ADHD-lääkitykselle jo aikapäiviä sitten
400g pastaa600g hunajamarinoituja lohisuikaleita2 isoa sipulia2prk kevyt ruokakermaaaromisuolaa,tilliä ja sitruuna-limepippuriaKeitä pasta kasvisliemessä
Tämä resepti on Piparipullan blogista ja nimeltään Fusilli al salmone - Lohipasta. farfalle tai pennenoin 200 g kylmäsavulohta 250 ml ruokakermaa (Flora kevyt & paksu)1 sipuli rypsiöljy (tai oliiviöljy)1-2 korkillista vodkaahakattua tuoretta persiljaasuola & mustapippuriValmistus. Kaada 1-2 korkillista vodkaa pannuun ja sekoita hyvin, kunnes alkoholi on haihtunut. 1-2 korkillista vodkaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.