Porkkana-raparperihillo sokerilla sekä karpimpi versio
Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa
Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 500 g porkkanaa (kuorittuna) ohuina siivuina (uuden sadon porkkanaa ei tarvitse kuoria)
  • 500 g raparperia kuorittuna ja pilkottuna
  • 1 dl vettä
  • 400 - 500 g hillosokeria
  • 100 g porkkanaa ohuina siivuina
  • 100 g raparperia kuorittuna ja pilkottuna
  • tilkka vettä
  • 0.5 dl karppisokeria Yesdeli
  • 1/3 tl hilloamisainetta esim. Melatin (punainen pussi)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.