Porkkanakakun uusi ilme Naked cake tyyliin
Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa
Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Jotta jokaiselle olisi jotakin, niin alta löytyy resepti myös ihan perinteisesti vehnä- tai gluteenittomista jauhoista valmistettuun porkkanakakkuun.
  • Jos kakkusi pitää olla kokonaan maidoton, kokeile käyttää pelkästään vaahdotettua kookoskermaa. Tarvitset sitä noin 6 dl
  • 3 kananmunaa 1 dl miedon makuista oliiviöljyä tai muuta ruuanlaitossa käyttämääsi öljyä
  • 1.5 dl karppisokeria Yesdeli
  • 3 dl mantelijauhetta
  • 2 rkl psylliumia (tai noin 0.5 dl pofiberiä eli perunakuitua)
  • 200 g porkkanaraastetta (2-3 porkkanaa koosta riippuen)
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl ruokasoodaa
  • 2 tl kanelia
  • 1 tl jauhettua inkivääriä
  • hienan aitoa vaniljaa jauhettuna tai 1 tl vaniljasokeria
  • 0.5 tl suolaa
  • 3 - 4 isohkoa porkkanaa
  • 1 ison luomusitruunan mehu ja raastettu kuori
  • 1 dl tai maun mukaan karppisokeria Yesdeli (tai hillosokeria)
  • 0.5 tl hilloamisainetta esim. Melatin punainen pussi ( jos käytät hillosokeria jätä hilloamisaine pois)
  • 0.5 tl jauhettua inkivääriä
  • 0.5 dl vettä
  • 2 dl kuohukermaa
  • 400 g maustamatonta tuorejuustoa
  • hieman aitoa vaniljaa tai 2 tl vaniljasokeria
  • 0.5 dl sitruunamehua
  • 1.5 - 2 dl stevia + tomusokeria Yes
  • 2 dl miedon makuista oliiviöljyä tai muuta käyttämääsi öljyä
  • 2 dl sokeria
  • 200 g porkkanaraastetta
  • 4 dl vehnäjauhoja tai gluteenitonta jauhoseosta
  • 2 tl leivinjauhetta

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.