Porkkanapiirakka (gluteeniton)
Ranteita myöjen taikinasa
Ranteita myöjen taikinasa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Pohja
  • 3 kananmunaa 2½ dl sokeria
  • 3 tl aitoa vaniljasokeria
  • 4½ dl (250g) porkkanoita
  • 4½ dl semperin fin mixiä
  • 3 tl leivinjauhetta
  • 3½ tl kanelia (meira)
  • 1 tl inkivääriä
  • 150 g margariinisulaa
  • 1. vaahdota kananmunat ja sokerit
  • 2. raasta porkkanat ja lisää vaahtoon
  • 3. lisää margariinisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.
  • 4. sekoita hyvin ja kaada leivinpaperin päälle n.20cm X 28cm olevaan vuokaan.
  • Tuplaamalla määrät saat peltillisen (oman peltini sisämitat ovat 39cm x 32cm)
  • 5. paista 225'c n.20min (uunista riippuen).
  •  
  • Päällinen
  • 90 g-100g voisulaa
  • 100 g maustamatonta sulatejuustoa (olympia)
  • 250 g tomusokeria
  • 1 tl aitoa vaniljasokeria
  • 1. sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
  • 2. sihtaa sihvilän läpi tomusokeri
  • 3. levitä jäähtyneen pohjan päälle, mutta älä anna pohjan mennä kylmäksi asti, ettei päällinen irtoa laattana.
  • 4. koristele haluamallasi tavalla.
  • Itse laitoin päälle kotigastronomin tutti frutti nonparellejä jotka ovat gluteenittomia.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.