Poro-ossobuco, gremolata ja risotto alla Milanese
Hyvää ruokaa ja annoskateutta
Hyvää ruokaa ja annoskateutta
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 kg poron potkakiekkoja
  • vehnäjauhoja
  • 2 porkkanaa
  • 2 salottisipulia
  • 1 varsisellerin varsi
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 3 dl valkoviiniä
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 3-5 dl kanalientä
  • 2 laakerinlehteä tuoretta oreganoa, puolikas ruukku (hienonna)
  • 1,2 l kanalientä
  • 360 g risottoriisiä
  • 1 salottisipuli
  • 1 g sahramia
  • 1 rkl voita
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 0,5 dl valkoviiniä
  • 2 dl parmesaaniraastetta
  • 1 tl sitruunanmehua
  • 1 luomusitruuna
  • 1 luomuappelsiini
  • 2 rkl hienonnettua lehtipersiljaa
  • 2 valkosipulin kynttä raastettuna
  • 1-2 rkl avokado- tai neitsytoliiviöljyä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.