Poro-Wallenberginpihvit
Aromipaja
Aromipaja
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 500 g poropaistista jauhettua lihaa
  • 3 kpl salottisipuleita
  • 3 kpl kananmunan keltuaisia
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 tl suolaa
  • 1 tl rouhittua mustapippuria
  • 1 tl rouhittua maustepippuria
  • 2 dl korppujauhoja
  • runsaasti voita paistamiseen
  • 200 g tuoreita kantarelleja
  • 1 dl karpaloita
  • 40 g pekaanipähkinöitä
  • 1 kpl pieni sipuli
  • 240 g smetanaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • sokeria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.