Poronara - reindeer carbonara - poropasta carbonara
Habanerokitchen
Habanerokitchen
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 500 g pekonia 150 g kylmäsavustettua pororouhetta 200 g valkosipulia 2 kpl kermaa 2 dl persiljaa
  • 2 dl silputtuna
  • 4 kpl keltuaista
  • mustapippuria
  • parmesanjuustoa
  • 1 dl pastan keitinvettä.
  • 1 kplpunainen chili
  • 1 kpl
  • 1 litrakananmunia 2 kplsuolaa 1 tlvoita 0.5 dlvehnäjauhoja 3 dlohrajauhoja
  • 2 dl
  • 800 g kalakukko lämpiää 160 asteen uunissa noin tunnin folion sisällä.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.