Poropaimenen piiras
Keittotaiteilua
Keittotaiteilua
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Poropaimenen piiras
  •  
  • poron uuniliha
  • 700 g poronvasan luullista uunilihaa (valmiiksi riivittynä 300 g)
  • 1 keltasipuli 3 katajanmarjaa vettä
  • merisuolaa
  • mustapippuria
  •  
  • karamellisoidut porkkanat
  • 3 porkkanaa 2 rkl voita
  • 1 tl tummaa siirappia
  • 1 rkl stout-olutta (esim. Fuller's Black Cab Stout)
  •  
  • olut-perunamuussi
  • 6 keskikokoista jauhoista perunaa
  • 70 g voita
  • 1,25 dl stout-olutta (esim. Fuller's Black Cab Stout)
  • 1 kananmunankeltuainen
  • merisuolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.