Maa-artisokkakeiton jälkeen söimme pääruokana possun ulkofilettäja paprika-cheddarkastiketta. chiliä yms makuja saa laittaa aika reilulla kädellä sellaiset jotka tykkäävät voimakakkaasti maustetusta ruoasta
Saimme tuossa taannoin Snelmannilta lahjakortin,jolla ostimme mm. Porsaanulkofileen. ''Porsaanliha tuotetaan Snellmanin Maatilan Parhaat -laatuohjelman vaatimusten mukaisesti suomalaisilla perhetiloilla
Ulkofileestä valmistuu nopeasti hyvä ja riittoisa liharuoka useammallekkin lapioijalle. Leikkaa suurin osa päällä olevista rasvoista ja kalvoista pois (ota talteen ja laita paistoastiaan lihan viereen) jonka jälkeen maustetaan rubilla
Viime vikonloppuna ikkunanpesijät ja muut raskaan työn ratajat tarvitsivat ihan tuntia ruokaa, joten päädyin tekemään possun ulkofilettä kääräistynä pekoniin
Alkuperäisessä ohjeessa käytettiin possun ulkofileetä mutta meillä uuniin menee sisäfile. Soijaa. Alkuperäisessä ohjeessa ainekset hienonnettiin monitoimikoneessa tahnaksi ja sekoitettiin soijan kanssa mutta veitsellä hienonnettuna toimii myös hyvin
K. o. k. e. i. l. n. p. t. ä. s. a. u. O. 1. ,. 4. g. f. B. r. j. v. h. L. y. m. U. T. d. (. ). /. 2. ö. -. 3. S. V. M. P. N. 5. 0. 7. 8. A. c. z. d l. t l
Senioreille ja vähän muillekin ruokaa hyvällä sydämellä
Halusin yhdistää porsaan, appelsiinimarmeladin ja Ras el hanout -mausteseoksen. Ensimmäinen ja viimeinen eivät kai kohtaa kovin usein, mutta hyvin sopivat yhteen siitä huolimatta
kourallinen tuoretta persiljaa. suolaa ja pippuria. Ota liha huoneenlämpöön ja valmista possulle täyte. Kuutioi kuorittu omena ja sipuli pieneksi ja murskaa valkosipulinkynnet joukkoon
Lehdet ja blogit pursuavat toinen toistaan ihanampi hillo-ohjeita. Marttageeni herää henkiin aina näin syksyllä ja se aiheuttaa pakonomaista tarvetta täyttää jääkaappia ja pakastinta ääriään myöten täyteen, turvaamaan pitkää talvea
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.