Halusin yhdistää porsaan, appelsiinimarmeladin ja Ras el hanout -mausteseoksen. En ehkä käyttäisi kirpeää kaupan marmeladia, mutta ainakin tuo ihana omatekemä maustoi porsaan hienosti
Tänään tein marinoitua porsaan ulkofilettä ja lohkoperunoita. Porsaan ulkofile uunissa. Noin 800g pala porsaan ulkofilettä. perunat kypsennetään uunissa, tässä tapauksessa yhdessä porsaan fileen kanssa, eli 125 asteessa reilu tunnin ajan. Noin 800g pala porsaan ulkofilettä
Citymarketista loppuviikon tyrkkytarjouksesta löytynyt porsaanulkofilee taipui kahteen ateriaan, eilisiin Barbaarin paistamiin pihveihin ja tämän päivän uunipaistiin
kokeiluna savustettiin porsaanulkofileetä ja erilaisia kasviksia. Savustettu porsaanulkofilee. 5 kg pala possun ulkofileetä. 5 kg pala possun ulkofileetä
reilu kilo porsaan ulkofilettä. 1 dl parmesaaniraastetta reilu kilo porsaan ulkofilettä. Meillä on täällä saaressa vain yksi pienehkö kauppa, joten välillä siis joutuu soveltamaan, kun kaikkia tarvikkeita ei ole saatavilla, ei varsinkaan sunnuntaiaamuisin, kun kauppa on kiinni
800 g porsaanulkofilee·100 g salaattijuustoa kuutiona·1 dl oliiveja viipaleina·1 dl aurinkokuivattua tomaattia pilkottuna·suolaa·mustapippuria·öljyä ja voita paistamiseen·cocktailltikkuja tai puuvillalankaa
Tässä todella murea ja maukas resepti porsaan ulkofilepihville. PORSAAN ULKOFILETTÄ JA PEKONIA. Lisää hetkeksi pekoni, porsaanliha, tomaattipyree ja lihaliemi pannulle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.