Soijaa. Alkuperäisessä ohjeessa ainekset hienonnettiin monitoimikoneessa tahnaksi ja sekoitettiin soijan kanssa mutta veitsellä hienonnettuna toimii myös hyvin
V. o. i. k. a. u. h. s. t. H. m. n. b. l. g. r. v. e. p. j. ä. K. 1. 0. ,. 4. 3. S. y. ö. ). J. d. f. P. L. T. -. c. 8. M. 2. (. /. A. N. O. ". w. G. 5. Ä. E. t l
Hiero lihaan suolaa, mustapippuria ja rosmariinia. Silloin tällöin meillä syntyy Hesarin reseptistä muokattu versio porsaan sisäfileestä uunissa rosmariinikastikkeen kera
- Nuiji porsaan ohutleikkeitä kevyesti lihanuijalla. Ja oli aivan syötävän hyvää. Saksalaisesta kaupasta löytyi tarjouksella Bergmannin porsaan ohutleikkeitä alle kolmen euron
Sehän ei periaatteessa tarvitse kaveriksi kuin aitoa voita ja ripauksen suolaa. Alunperin löysin tämän uusien perunoiden reseptin pari vuotta sitten netistä nimellä "Jamie Oliver's fluffy new potaoes" eli kuohkeat tai ilmavat uudet peunat
Hyväähän se on vaikkakin epähuomiossa keitin vähän liian kauan ja porkkanat jo vähän muussaantui. Vaihteeksi porsaan palapaistia kun näytti olevan kaupassa edulliseen hintaan
Ihmiset suosivat nykyään enemmän luuttomia ja pidemmälle jalostettuja raaka-aineita. Tietysti lihatalot vastaavat kysyntään ja esimerkisi possun kyljyksiä saa välillä oikein etsimällä etsiä
Laita lihojen päälle aurajuustoa ja juustoraastatta. Kääri rulliksi ja sulje rullat hammastikulla. Paista kääryleiden pinta kullanruskeaksi ja siirrä ne pataan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.