mutta sitten maku muuttuu karvaaksi ja jopa vähän tunkkaiseksi. En ilmeisesti kuitenkaan ole yksin tämän "elämää suuremman" ongelmani kanssa, koska olen muutamalta muultakin kuullut samantapaisia kommentteja
Porsaan sisäfilee kypsyy nopeasti ja on herkullisen mehukas, kunhan paistaja ei unohda sitä uuniin. Pehmeät karamallisoidut salottisipulit ja porsaan klassinen ystävä salvia antavat hyvin makua, ja lihan täyttäminen ei vaadi tässä tapauksessa paljoa kokemusta
Nosta filee grillistä ja kääri se alumiinifolioon. Sekoita mausteet ja ripottele 2/3 mausteseoksesta lihalevylle ja rullaa se. Sivele pinta ruokaöljyllä ja grillaa fileerullaa keskilämpöisessä grillissä noin 20 minuuttia
Itse tekaisin sitruunalla sekä yrteillä maustettua porsaanfileetä alkukesästä ystäväni tuparibrunssille, ja hyvin tuntui possu vieraille kelpaavan (kaikki meni)
Sekoita viina tai konjakki, sokeri, soijaja papukastike kulhossa. Ota lihat uunista ja anna jäähtyä. Tarjoile haaleina tai jäähdytä jääkaapissa ja tarjoile kylmänä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.