Porsaankylkeä, tyrnisalottihilloketta ja Madeira-kastiketta
Ruoka.fi
Ruoka.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Määrä Aines
  • 400  g viljaporsaan luutonta kylkeä
  • 1 valkosipuli
  • nippu tuoretta timjamia
  • 1  l ankanrasvaa (tai rypsiöljyä)
  • 0,5  dl demi-glacea
  • 5 salottisipulia
  • porkkanaa
  • 100  g selleriä
  • 100  g palsternakkaa
  • 0,5  l tyrnimehua
  • 150  g sokeria
  • 100  g voita
  • 1  kg puikulaperunoita
  • 0,5  dl punaista maitoa
  • timjamia
  • suolaa
  • merisuolaa
  • mustapippuria
  • sokeria
  • madeiraa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.