Porsaankylkeä uunissa ja juuriselleripyreetä
Ruoka.fi
Ruoka.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Määrä
  • Aines
  • Porsaankylkeä uunissa
  • 1,5 kg
  • luutonta porsaankylkeä
  • 3 dl
  • kuivaa valkoviiniä (noin)
  • 5 dl
  • liha- tai kanalientä (noin)
  • 3 tl
  • suolaa
  • (porkkanaa, selleriä valkosipulia, yrttejä)
  •  
  • Juuriselleripyree 4 hengelle
  • keskikokoinen juuriselleri
  • 2 dl
  • maitoa (noin)
  • voita
  • suolaa
  •  
  • Kaalia omenaviinietikassa 4 hengelle
  • 5 dl
  • hienoksi suikaloitua keräkaalia
  • 2,5 rkl
  • omenaviinietikkaa
  • 2 tl
  • sormisuolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.