Valmistin tänään uusien perunoiden kaveriksi, kesäisen sipulikastikkeen. Sipulin, voin ja mausteiden joukkoon olisi pitänyt lisätä kermaa, mutta koska sitä ei ollut, lorautin kerman sijasta maitoa
Meillä tehdään valkoista sipulikastiketta aika usein lisäkekastikkeeksi. Sitä syödään mm. kaalikääryleiden, jauhemaksapihvien, lindströminpihvien, lihamurekeruokien ja kasvispihvien kera
Jos on vielä päättämättä mitä meinaa kokkailla Sunnuntaina Isukille,Äijälle, miksi nyt ikinä sitten kutsutkin, niin tässä on yksi varma ja toimiva ruoka
Pääsiäisenä me juhlimme kummitädin vuosijuhlia Rantasalmella, lomakylä Järvisydämessä ja söimme siellä muun muassa taivaallisen maukkaita savumuikkuja sun muita herkkuja noutopöydästä
ajoin kotona syömme, maksaa kermaisessa sipulikastikkeessa. Ruoat eivät ole verrattavissa toisiinsa, maksa sipulikastikkeessa on arkiruokaa kun tämä taas on maksan aateloitu Rolls-Royce-versio ja tämä vain toimi 1865 Single Vineyard Cabernet Sauvignonin kanssa
Alkuperäisessä reseptissä käytetään porsaanlapaa, mutta niska eli kasleri sopii myös oikein hyvin. 2-3 kg porsaanlapaa tai kasleria. 2-3 kg porsaanlapaa
Pidän itse paljon kalaruoista ja yksi parhaista sellaisista on kalagratiini. Gratiinin voi tehdä pitemmän kaavan mukaan eli valmistaa itse valkkokastike ja latella kasviksia kalan päälle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.