Ja ei, tästä ei tullut yhtään liian makeaa, vaikka toisin olisi voinut luulla. Viimeiset pari viikkoa ovat taas olleet kiireisiä koulupäivien venyessä pitkiksi ja täytyy sanoa, että välillä on ollut hieman veto pois
Lisää sitten friteeratut possusuikaleet ja sekoita hyvin. Meillä ei Ketun keittiössä onneksemme ole ruoka-aineallergioita tai muita rajoitteita ruoan suhteen, mutta viihdytämme mielellämme vieraita, ja silloin hyvä isäntäväki tietenkin huomioi tarjottavissa vieraiden tarpeet
V. o. i. t. e. k. u. s. a. ,. n. l. m. N. h. p. ä. -. v. B. g. y. j. r. f. d. K. ö. T. ). H. D. (. 2. 6. 1. 0. 3. 5. +. 8. L. S. Ä. O. R. P. J. 9. 4. ". k p. r k. d l. t l
Paista ne vain oliiviöljyssä lisäämällä suola, pippuri ja chilirouhetta muutaman minuutin. Laita taikinan keskelle puolet tahnasta noin fileen mitän verran ja asetapossunliha päälle
Siiderissä marinoidut possunkyljykset (neljälle). Helteisenä iltana kesäkuun alkupuolella kävimme maistelemassa Hartwallin uutta Happy Joe -luomuomenasiideriä (ja taisipa tulla samalla maisteltua koko tuoteperhe läpi) ja samalla herkuttelemassa Sami Tallbergin kokkauksilla
Possu, herkkusieni ja chili tapasivat kastikkeessa- Paistele possuriekaleita pannulla kera sipulin- Lisää sekaan pilkotut herkkusieniet ja chiliä pieneksi siivaloituna makus mukaan- Mausta makus mukaan esmes paprikajauheella, suolalla, pippurilla ja muilla maustesekoituksilla, soijalla- Heilauta sekaan vähän maizzenaa tai muuta suurustetta- Lirauta sekaan vettä- Kypsyttele- Lorauta lopuksi kermaa tms jotta ois vähän sydämellisempää syötävää, toki liemen voi kokonaankin koostaa kermasta
Tämä possu sopii syötäväksi tälläisenaan tai nuudelisopan kanssa. Lisäksi juoksevaa hunajaa. Laita possut pötköttelemään marinadiin ja anna maustua jääkaapissa vuorokauden yli
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.