Halloween tuli ja meni, ja oikeastaan nyt on kaikkein paras aika tehdä kurpitsaruokia. Löysin Stockalta kotimaisia Halloween-kurpitsoja, siis niitä kirkkaanoranssejaja muodoltaan pyöreitä
Lihaa ensin keiteltiin kokiksessa, jonka jälkeen se vielä grillattiin (tai no tässä tapauksessa paistettiin pannulla) ja glaseerattiin kolakastikkeella
ja pakkohan se oli käyttää, kun olin purkin ostanut ja löytyi jääkaapin perukoilta. suolaa, paprikajauhettaja mustapippuria myllystä lihojen maustamiseen
Huomista kansainvälistä korvapuustipäivää ajatellen olemme tehneet vanhemmille yllätyksen. Olen ollut niin tyytyväinen tähän muuttoon ja nykyiseen asuntoomme
Laita ribsit uunivuokaan ja kaada pohjalle tilkka vettä. Jäähdytä liha ja marinoi se. 4 tuntia 125°c uunissa ja possu on niin mureaa, että liha irtoaa luista helposti. Laita uuniin 225°c ja grillivastus
n ääressä ja joka ei vaatisi pahemmin kattausta. Omena-timjamipullatja vanhan ajanvaniljakastike. Pistin herkut pakkaseen ja niitä voidaan täällä sitten nautiskella hyvässä seurassa aina kun joku eksyy kylään
Laita vaniljatanko paperille, halkaise se kahtia ja raaputa siemenet sokerin joukkoon. Kaada vaniljasokeri kattilaan ja pane myös tangonpuolikkaat sinne
K. o. k. e. i. l. n. p. t. ä. s. a. u. O. 1. ,. 4. g. f. B. r. j. v. h. L. y. m. U. T. d. (. ). /. 2. ö. -. 3. S. V. M. P. N. 5. 0. 7. 8. A. c. z. d l. t l
Senioreille ja vähän muillekin ruokaa hyvällä sydämellä
Aikaiset lajikkeet ovat loppumassa, mutta myöhäisemmät ovat vasta pikkuhiljaa kypsymässä. Säilömisen ja omenapiirakan lisäksi olen nyt pariin otteeseen tehnyt omenoista jälkiruokaa, jossa omenat leikataan samaan tapaan kuin Hasselbackan perunat ja päälle olen lusikoinut voi-sokeriseoksen, joka uunissa karamellisoituu ihanaksi kastikkeeksi
Lisukkeeksi possun sisäfileruoalle kypsensin vihreitä parsoja perinteiseen tapaan. minä en kuori koskaan vihreää parsaa), ja keitetään napakan kypsiksi suolalla ja sokerilla maustetussa vedess
AvainsanatPaijan tilateurastamo, pata, possu, possunposki, ruoka, tattiliemi, ylikypsä. ensin Urjalaan, Paijan tilateurastamoon, jonka lihoja olen jo pidemmän aikaa himoinnut
K. e. s. ä. l. o. m. a. k. u. n. i. j. h. t. y. p. (. 1. 0. r. ). ,. v. d. ö. E. g. O. -. b. q. T. A. M. Y. 8. f. L. 6. G. 2. ½. 3. 5. c. w. 4. Ä. U. S. N. H. '. ) l. d l. t l
Kauppapuutarhaliitto / Puhtaastikotimainen. Ei varmasti löydy kotitaloutta jossa ei ainakin silloin tällöin kasvislokerosta löydy tomaattia, kurkkua ja salaattia
Villiyrttikeittokirjasta (Sami Tallberg) löytyi vinkki munuaisten grillaamisesta mäntyvartaassa. Päätimme kokeilla tätä possun sisäfileen kanssa ja ihan onnistunut kokeilu tuo olikin
R. i. l. e. t. s. d. p. o. r. c. ,. h. a. k. ä. n. u. y. ö. m. v. P. j. A. B. T. C. z. I. U. E. S. J. M. L. b. O. V. K. 4. 0. g. 3. (. ). 2. 1. f. 5. N. Ä. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.