A. v. a. s. i. n. g. r. l. u. k. d. e. m. o. p. j. t. y. ö. h. ä. T. f. ,. M. V. G. -. c. L. P. 5. 0. O. b. –. D. 6. 2. 1. 3. /. 4. ½. K. N. S. Y. R. t l. d l
Alkuperäisessä ohjeessa käytetty liha on porsaan sisäfilettä, käytin ulkofilettä ja kastikkeeseen ei tullut lainkaan mitään suurustetta jota minä kyllä lisäsin koska muuten kastike olisi ollut melkoista lirua
N. y. t. o. n. h. u. i. l. k. s. e. r. ä. m. a. j. v. T. p. b. ö. V. ,. H. U. M. d. L. 4. 0. g. 1. /. 2. Ä. Y. E. -. c. S. A. P. O. K. I. R. 3. J. d l. t l
On ihan pakko jakaa heti tämä eilinen kokeiluni, vaikka kuvat eivät annakaan arvoa annoksen maulle. Meillä oli nimittäin kaikilla jo niin huutava nälkä, etteivät muut syöjät malttaneet enää odottaa kuvien ottoa ja osa otetuista vielä "tärähti"
Kehitetty niille, joille syöminen on ajanhukkaa. Aprikoosilla täytettyä possunfileetä kahdelle. Kamala ajatus, ruokailu kattauksineen, väreineen, tuoksuineen ja tietysti makuineen on yksi päivän kohokohtia
M. i. n. u. l. a. o. p. h. t. k. r. e. s. d. v. -. V. ä. j. ,. (. ). T. m. J. y. I. ö. E. L. N. f. S. P. b. g. W. A. w. 2. 3. O. 6. 5. 0. H. K. 8. 1. R. 7
Täydellisen jauheliha-olutpihvinjalanjäljillä oltiin. -no jaa-a. Siinä se idea ja homman tarkoitus on keittiössä,vähän niinku elämäntarkoitus,sitä vaan kuuluu pohtiaFilosia sikseen
Kypsän possunfileen viipaloin sitten riisi-ohran päälle pienen foliossa vetäytymisen jälkeen. appiukko ja anoppi tulossa kylään tuomaan meille keräämiään puolukoita
T. ä. m. r. u. o. k. a. n. p. e. i. s. v. d. 1. 9. 8. j. l. t. ". J. M. K. Y. H. h. -. R. y. 2. 0. ,. I. f. S. 4. g. 3. b. c. (. ). ö. L. 5. +. A. P. F. /. O. d l
Apetitin lanseeraama Tuorekset tuoteperhe saattaa jakaa mielipiteitä. Onko valmiiksi pilkotut raaka-aineet uusavuttomuutta vai hävikin minimointia ja helppoutta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.