Possunkylkirulla prosciutto-omenatäytteellä
Keittotaiteilua
Keittotaiteilua
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Prosciutto-omenatäytteinen possunkylkirulla ja pinaattihöystö
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 3 punaista omenaa
  • 2 salottisipulia 2 valkosipulinkynttä 15 salvianlehteä
  • 3,5 kg luuton porsaankylki
  • 10 siivua parmankinkkua
  • merisuolaa
  • mustapippuria
  •  
  • pinaattihöystö
  • 3 valkosipulinkynttä 1 rkl oliiviöljyä
  • 200 g pinaatinlehtiä
  • 0,5 sitruunan mehu

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.