Hauki on hyvä, mutta ärsyttävän teräväruotoinen kala. Tämä jumalainen uunihauki syntyi, kun pakastimesta löytyi esikäsiteltyjä suppiksia 3 desin pakasterasiallinen
Tässä käytimme possunniskaa eli tutummin kassleria. Näin juhannuksen alla ajattelin yllättää ja piipahtaa täällä blogin ”toisella puolella” jakamassa joka kesäisen ehdottoman lihaherkun
* * *. For English please see here. Olipa kerran etäpäivä. Sitä etäpäivää vietti ihminen, jolla ei välttämättä ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa
600 g possunniskaa eli kaslerian. Tomi Björckin ja Matti Wikbergin luotsaamassa Farangissa syöty karamellipossu on ehdottomasti yksi tämän vuoden makuhermoja hellivimmistä ja mieleenpainuvimmista ruokakokemuksista
Teriyakikastike itse tehtynä oli melkoinen elämys. Kannatti nimittäin tehdä tätäkin kerrankin itse, nyt vasta tajusimme, mistä teriyakikastikkeessa on kyse
Ostimme Kauppahallista kilon paikallisen pientilan possunniskaa. Tuossa syy siihen, miksi kynnys reseptien julkaisemiseen on minulle joskus naurettavan korkea
1 kg possunniskaa eli kasleria. Possua on tullut vedettyä viime aikoina tavanomaista ahkerammin. Pari viikkoa sitten hemmottelimme makunystyröitä Farangin karamellipossulla ja nyt vuoroon pääsi mieheni valmistama Bulled Pork, joka todisti taas kerran ylikypsän kaslerin uskomattoman mehevyyden
600 g possunniskaa eli kasleria. 600 g possunniskaa eli kasleria. Tomi Björckin ja Matti Wikbergin luotsaamassa Farangissa syöty karamellipossu on ehdottomasti yksi tämän vuoden makuhermoja hellivimmistä ja mieleenpainuvimmista ruokakokemuksista
"Pulled pork" eli riivitty, ylikypsä possunliha on mitä parhain hampurilaistäyte. Itsetehdyn, aprikoosichutneyllä ja chilillä ryyditetyn, pikantin BBQ-kastikkeen kanssa se on erityisen hyvää
Jokatapauksessa possunniskaa saa parhaimmillaan karvan alle seitsemän euron kilohintaan, kun rupisimmastakin ulkopaistin rämmäleestä veloitetaan helposti 15€ - tai ylikin - per kilo
Raklettia (ransk. raclette) väkertäessä voi olla tyylikkäästi rustiikki. Prinssinnakeista, kirsikkatomaateista, lihapullista, perunasta, paprikasta ja tähteeksi jääneestä possunniskasta tulee huikeaa seurusteluruokaa, kun lyö päälle paksun raclettesiivun ja panee kuumentaen
E. n. s. i. m. ä. t. k. e. r. a. l. p. o. b. j. Y. v. u. O. h. ö. y. 3. d. ,. 2. ½. 1. 5. g. J. L. A. S. T. P. M. 0. (. ). -. f. 4. K. 6. V. U. c. R. B. N. G. . d l
V. i. k. o. s. t. e. n. u. a. p. r. h. m. y. l. ,. j. ä. ö. v. N. d. b. g. O. -. (. ). R. S. 8. 5. 0. 1. J. W. D. B. c. L. H. A. P. f. K. 2. 3. 4. I. q. 7. Q. d l. t l
S. i. t. k. e. ä. n. s. m. p. v. r. u. y. ö. l. j. a. o. L. h. V. c. ,. G. d. R. –. f. N. -. M. H. 8. 0. g. 1. (. ). 5. 2. 3. P. K. 4. T. a l. t l. d l
Pääruoaksi valitsin hitaasti kypsennettyä possunniskaa valkoviinikastikkeessa vihannesten kera. Kesäloma ja Tallinna ovat yhdistelmänä niin hyvä, että reilu viikko sitten reissasimme jälleen perinteiselle parin päivän visiitille Suomenlahden toiselle puolelle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.