M. a. k. e. n. t. h. m. i. ,. s. l. v. u. p. o. r. g. T. b. j. ä. V. D. y. d. N. S. z. f. c. E. ö. U. 2. 0. A. R. G. J. K. C. w. q. 1. -. 4. ½. O. k g. t l. d l
POSSUNRIBSIT. Joskus valmistelut kannattaa aloittaa jo edellisenä päivä, ainakin, jos haluaa syödä meheviksi maustuneita ja mureiksi kypsennettyjä possunribsejä
Kesä etenee ja grillikausi on kuumimmillaan. Jottei olo kävisi kaikien niiden karsinogeenien ja possunribsien jälkeen turhan kevyeksi on seuraava kakku mitä mainioin jälkiruoka kesänjuhliin
ja Lähiruoka & luomu -messut. Torstaina japerjantaina kisattiin myös Vuoden Kokin ja Vuoden Tarjoilijan titteleistä sekä lauantaina Suomen edustajasta Bocuse d’Or kokkien maailmanmestaruuskilpailuun
Jaan tänne nyt salaattitahnan reseptin, jonka nappasin uusimmasta Glorian ruoka & viini- lehdestä (mikään ei näköjään muutu, tästä lehdestä ne mielenkiintoisimmat reseptit tuntuu löytyvän
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.