T. ä. m. E. r. i. k. M. a. n. s. o. e. u. l. t. h. j. S. 5. 1. 2. 0. 3. g. p. ,. v. d. L. K. y. H. P. -. ö. R. N. (. 4. ). ½. A. J. O. c. 8. V. Ä. 7. z. t l. d l
Tämä ruoka on taas kerran lainattu Henri Alénin kirjasta Vuoden keittokirja. Possukammoinen parempi puoliskoni ei tästä suuremmin innostunut, joskin riisinuudelisalaatti varmasti astuu esiin meillä toistekin vaikkapa kanan kaverina
Pitkästä aikaa valmistin possun sisäfileestä pihvit ja niille kylmän. aurajuustokastikkeen. Lisukkeeksi mehevän hyvää keltanaurisraastetta, perunasosetta ja
Punajuuresta en ole pitkään aikaan tehnyt mitään. Olen odotellut punajuurten uutta satoa. Lauantaina sitten ostin punajuuria ja oletin niiden olevan uutta satoa
Tässäpä ois tosi maukas ruokaohje. Kun tätä laittaa niin muut luulee että oot ihan huippukokki, vaikka ohje on tosi helppo - sisäfileen valmistaminen kun kuulostaa yleensä aika vaikealta
Nautin perjantaina Vuokko Hovatan konsertista Aleksanterin teatterissa. Kiitos vain kutsusta Nonnalle. Koska menin konserttiin suoraan töistä, perhe sai vapaat kädet illan ateriaan
Ravintola Juuressa minä olen aina halunnut päästä käymään, ja joskus onkin tullut käytyä aivan extempore ovella kysymässä, mutta niinä kertoina ei ravintolassa ole ollut tilaa
Kävimme juuri Ukkoseni kanssa kaupassa ja sieltä tuli ostettua porsaan sisäpastia. Muistelimme että kotona on sipulia, mutta nyt kävi kalpaten täällä näet oli pelkästään yksi sipuli ja sekin oli jo päässyt niin pehmeäksi ja tummaksi, ettei siitä ollut kun roskikseen laitettavaksi
Ota possunfilee huoneenlämpöön noin tuntia ennen valmistusta. Valmista ensin kuorrutus. Laita kulhoon öljy, basilikan lehdet, valkosipulit, mausteet ja pistaasimantelit
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.