Possupata (kasslerista)
Makunautintoja Mimmin keittiöstä
Makunautintoja Mimmin keittiöstä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 140 g pekonia suikaleina
  • suolaa (aluksi 1 tl ja sitten lisäilee oman maun mukaan kypsymisen loppupuolella tarpeen mukaan lisää)
  • 1 tl
  • mustapippurirouhetta (aluksi ½ tl)
  • ½ tl
  • paprikajauhetta (aluksi ½ rkl)
  • ½ rkl
  • hunajaa ( aluksi noin 2 rkl, tällä määrällä ei tule kovin makeaa....minä lisäsin lopussa lisää)
  • 4 dl vettä
  • 3 isoa kuori
  • 1 pieni prk
  • 225 asteisessa uunissa välillä sekoitellen.)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.