p. u. h. a. k. e. t. i. s. n. O. v. o. m. y. ä. j. r. l. V. d. K. ö. ,. C. é. D. F. A. b. T. H. '. c. P. -. g. è. 1. 7. 0. (. %. ). 2. 4. 8. S. L. M. d l
Ranskassa kaikista suosituin aperitiivi on edelleenkin juoma nimeltä Kir. Se koostuu mustaherukkalikööristä ja kuivasta kylmästä Bourgognen valkoviinistä ja se tarjoillaan tavallisesta viinilasista Oikeasti myös tämä Creme de Cassis mitä käytetään pitäisi olla Bourgognesta kotoisin olevaa Aligotée rypäleistä valmistettua viiniä
Kannattaa siis ripotella tuonne muhimisastiaan myös pari kourallista lehtiä. No siinähän on ensimmäinen pullo meikäläisen omin kätösin tekemää mustaherukkalikööriä, crèmede cassista
A. n. k. a. c. o. f. i. t. ,. m. r. s. v. ä. l. ö. y. e. M. h. p. u. d. J. j. g. C. N. (. ). S. R. T. I. P. K. '. H. ’. Ä. 1. 5. 0. ½. –. -. 2. V. k g. t l
De luxe- kalapuikot Hasselbackan perunoiden ja fenkolin kanssa, ooh. Pakastimessa on ollut jonkin aikaa seitiä, jolle en ole oikein keksinyt sijoituskohdetta
L. e. i. v. o. t. a. n. l. h. d. u. m. r. s. 4. /. 2. 0. 1. ä. k. p. S. y. ö. j. ,. R. ". V. H. M. x. P. g. 3. f. K. (. ). c. 7. 5. -. A. O. &. ä L. d l. t l
Ripottele vuokien päälle n. lle, joka on lähes sama kuin Maku-lehdessä. Kuulumisten päivittämisen ja elämän ihmettelyn ohella kokkailimme tietysti myös kolmen ruokalajin illallisen, josta tässä ensimmäisenä crème brûléen resepti
Huuhtele tomaattimurskatölkki suurinpiirtein desillä vettä ja kaada pataan. Monet ovat jo palanneet töihin kesälomiltaan ja lasten koulut sekä harrastukset alkavat syksyn myötä
Ripottele lopulta jäähtyneiden annosten päälle reipas sokerikerros. Elämäni parasta crème brûléeta olen syönyt Madeiralla, Armazem do Sal -ravintolassa
Ripottele karamellin päälle peratut karviaiset. Ainakin minulle juuri lapsuudesta tutut karviaisetkin olivat vihdoin kypsiä ja niitä tuli kerättyä muutama litra
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.