Äiti teki mielettömän hyviä kuharulliaja minä valmisin juuressalaatin niiden kylkeen. Juuressalaatti oli ihan ok, mutta nuo rullat… ah… Niin hyviä ja tuota kastiketta ei vaan saa unohtaa niiden lisukkeista
Paista kuhafilee voissa nahkapuoli alaspäin juuri ja juuri kypsäksi. Nosta kala lautaselle ja tarjoa kuuman valkoviinisahramikastikkeen, kauden kasvisten ja ruohosipuliperunasoseen kera
Ja herkkusienikastike sopii mihin vaan, totta. Kuha on herkkua, on. Anna Hilda on antanut reseptille kymenen pistettä, ja siksi olenkin takuuvarma, että tämä olisi ollut meidän mummolan kesä- bravuuri
Nypi kuhafileistä ruodot ja leikkaa kalat sopiviksi annospaloiksi. Pese ja kuivaa. Pistaasipestolla kuorrutettu kuha on ruokalaji, josta en tällä hetkellä tunnu saavan tarpeekseni
Jompikumpi tai molemmat yhdessä tekivät uunikuhasta mehukasta ja maukasta. Poimin Jouni Toivasen ohjeesta vinkin kalan suolaukseen ja tavallista kuumemman uunin lämpötilan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.